• Fine Coffee
  • Fine Coffee
  • Fine Coffee

 

Sunduğu franchise imkanlarıyla karlı yatırım fırsatları sunan Fine Coffee, 15 – 18 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 13. "Bayim Olur musun?" Fuarı'nda yeni yatırımcılarıyla buluştu. Fine Coffee’nin en lezzetli ürünlerinin ikram edildiği fuarda ziyaretçilere; markanın sektördeki güçlü konumu, avantajları, büyüme trendleri ve yatırım fırsatları aktarıldı.

15 – 18 Ekim 2015 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarda, Hayatın Her Tadında sloganı ile Fine Coffee Dibek Kahvesini Ulusal bir tat ve marka yapan OPAK Gıda kafe kültürüne yeni bir konsept daha kazandırdı. Fuarda yoğun ilgi gören Fine Coffee standı ve ürünleri Opak gıda ailesine katılmak isteyen girişimcilerle bir araya geldi.

Yoğun ilgi gören konseptiyle Fine Coffee, franchise sistemiyle büyümeyi planlıyor. Bu kapsamda İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir ve Antalya başta olmak üzere tüm ülke çapında ve Yurtdışında, 3 yıl içinde 50’nin üzerinde şubeye ulaşılması hedefleniyor.

Türkiye'nin gücü olan işletmelerin çok büyük bir kısmının aile işletmesi olduğu ve yatırımcı seçerken aile işletmecilerini tercih ettiklerini söyleyen Opak Gıda Türkiye Genel Müdürü Hakan Opak, "Fark ettik ki işletmecinin bizzat başında durduğu sistemler yüzde 30 oranında daha fazla satış başarısına sahip oluyor. Franchise tarafındaki satış artışını 'aile işletmeciliği' modelinde yakalamak daha kolay oluyor. Franchisee'lerimiz profesyonel hayattan gelen veya gıda sektöründe çalıştıktan sonra kariyerine kendi işinin sahibi olarak devam eden kişilerden oluşuyor. Kişiler eğer aileleriyle bu işe başlıyorlarsa başarıları daha da artıyor" dedi.

“Kendi işini kurmak isteyenler ve gıda sektörüne ilgi gösteren yatırımcılara kazançlı bir fırsat sunuyoruz” diyerek sözlerine devam eden Hakan Opak; “Uzun zamandır, kahve üretiminde isim edinmiş olan firmamız artık Fine Coffee markası adı ile tüketicileriyle yüz yüze, doğrudan ve samimi ilişkiler kuruyor. Sürekli başarının anahtarı olan, taze gurme kahvelerimiz vazgeçilmez bir tutkuya dönüşecek. Fine Coffee’nin vazgeçilmez lezzetlerinden olan Dibek Türk Kahvesi, özel formüllerle tamamen doğal üretiliyor, kahve sevenlerin damak zevkine farklı bir lezzetle buluşuyor” Dedi.